Trainer - Симеон Стоилков

Details Page
Симеон Стоилков

Симеон Стоилков

Групови Занимания По Бокс, Кондиционни тренировки, Личен Фитнес Инструктор
Здравейте, казвам се Симеон Стоилков. Занимавам се активно със спорт повече от 14 години. Когато посетих залата за първи път, бях на 15 години, слабо и неориентирано момче, което иска да направи по-големи мускули.

Лична история

Фитнесът и като цяло тренировките се превърнаха в част от моя живот. Започнах да чета книги, списания и всякаква литература , да се образовам относно тренировките и храненето . Учех се от грешките си и надграждах с всеки изминал ден. Ставах все по-уверен и не спирах да преследвам целите си.

На 20 годишна възраст открих друга моя страст- боксът. Това е спорт, който натоварва цялото тяло по различен начин. Докато тренировките с тежести ми даваха обем и сила на мускулите, боксът развиваше бързината и функционалността им.
Друго мое хоби и голяма страст са планините и ходенето сред природата. Обожавам да покорявам върхове, да правя дълги планински преходи и да се наслаждавам на красивата природа. От няколко години насам започнах да провеждам някои от тренировките си на открито сред планината.

Професионална Кариера

От 2014 година притежавам Удостоверение от БФКФ (Българска федерация по културизъм и фитнес), което ми позволява да извършвам треньорска дейност. От 2014 година работя като фитнес треньор, провеждам персонални фитнес тренировки, кондиционни тренировки и водя групови занимания по бокс, изготвям тренировъчни планове и хранителни режими, според нуждите на всеки един човек. През 2018 завърших няколко обучения по различни тренировъчни методики и получих сертификати, които ми дават правото да провеждам тенировки от този тип. Това са доста актуалните в момента тренировки по Tap Out XT, Табата – доказан метод за бързо горене на мазнини и стягане на мускулатурата, HIIT (високо – интензивни, интервални тренировки)

Помогнал съм на десетки хора да влязат в по-добра физическа форма.

Моите клиенти, които ми гласуват доверието да работя с тях, ме определят. като:

  • амбициозен
  • целеустремен
  • мотивиращ
  • истински професионалист

Изпитвам истинско удоволствие, когато благодарение на моите знания и опит успявам да помогна на други хора да постигнат целите и желанията си.

За мен спортът, освен, че е хоби и работа, е и начин на живот. Допринесъл е за развитието ми като личност. Благодарение на него, изградих дисциплина и се превърнах в човека който съм сега.

Тренирайте, изградете силен дух в силно тяло, живейте активно и пълноценно ! Спортът е здраве!
Искрено Ваш,

Симеон Стоилков

Галерия