Мнения на клиенти

Какво казват хората за мен?
Албена Йоскова

Албена Йоскова

Наистина добър треньор и силна личност !
На мен лично тренировките ми донесоха вътрешната хармония, която бях загубила преди да почна да тренирам със Симеон и да бъда отново самата аз. Имах голям късмет да попадна на него – сега се чувствам уверена и по-силна, и то не само физически. Това е най-добрата ми инвестиция – тренировките със Симо. Никога не е късно човек да повярва, че може да промени посоката на времето и да забави стрелките на часовника и ако това го прави с точният човек резултатите са по-качествени. Благодаря!

29.04.2018
Марияна Димитрова

Марияна Димитрова

Невероятен професионалист с персонално отношение към всеки негов възпитаник! Мисля, че може да мотивира всеки,който истински желае да промени себе си,на мен ми помага да повярвам в себе си,да съм в супер физическо и психическо здраве! Благодаря за професионализма и за ценните умения ,за желанието за промяна с което ме зареждаш след всяка тренировка!БЛАГОДАРЯ от сърце!!!

27.01.2018
Ивайло Милушев

Ивайло Милушев

Майстор на хранителните режими и фитнес треньор, който знае всичко за хранителните добавки. Рядко се случва да общуваш с човек, който като „учебник“ да познава всеки един суплемент и да обяснява неговите качества и недостатъци разбираемо за всеки трениращ. Продъжавай в същия дух, коуч!

27.01.2018
Илиянска Тегаркова

Илиянска Тегаркова

Най, най-добрият треньор! Благодарение на него успях, да се променя напълно: за 6 месеца със стриктен режим и тренировки свалих 18 кг. и тялото ми стана по-здраво, по-стегнато и по- мускулесто!

Смених гардероба си, започнах, да харесвам как ми стоят всички дрехи, чуствам се здрава и силна, тонизирана и заредена с енергия. Винаги усмихнат и лъчезарен човек готов, да помогне на всеки, да промени тялото си.

Респект, тренер! Едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Доверете му се и ще постигнете своя резултат максимално бързо!!!

01.11.2017
Гергана Върбанова

Гергана Върбанова

Изключителен човек и треньор!

Благодарение на него отслабнах, стегнах тялото си и добих самочувствие (За 8 месеца – 20кг). Препоръчвам го на всеки, който иска да постигне перфектната визия, без глад и лишения.

Продължавай в същия дух, тренер , само напред и нагоре!!!

01.10.2017
Radostina Andreeva

Radostina Andreeva

Човека, който ми доказа, че няма невъзможни неща, стига да имаш желание за промяна.

Благодаря ти Мони за мотивацията, съветите и желанието, с което работим всеки път.
Продължаваме напред, защото скоро е време за ревю..

27.10.2017
Християн Стоилков

Християн Стоилков

Много е хубаво да имаш толкова силен и добър брат, който винаги ще ти помогне!

22.06.2017
Петър Хущинаров

Петър Хущинаров

Мотивация, тренировки,режим всичко което е нужно за постигането на заветната цел ще е на ниво. Всичко останало зависи от вас.
Повече от година тренирам със Симеон….и не съм се отказал,защото виждам резултатите.

09.08.2017
Д. Искрева

Д. Искрева

Най – добрият и мотивиращ треньор, който ми показа, че всичко се постига с желание и хъс. Благодаря ти за ценните съвети, които ми даваш всеки път и всеки ден ме мотивираш все повече и повече!!!

21.10.2015
Dobri Grigorov

Dobri Grigorov

Харесва ми това, че има индивидуален подход към всеки. Обяснява, показва и наблюдава как се изпълняват упражненията. Качеството на работата му се вижда по хората, които тренира – промените им са осезателни за не много врем.

21.10.2015
Пламен Стоянов

Пламен Стоянов

Това е човека !!!

15.08.2017
Стефан Халваджиев

Стефан Халваджиев

Страшен!

21.10.2015

Оставете и своето мнение

Вашето мнение ще бъде получено на имейл адресът ми. Очаквайте да го публикувам до 24 часа: