Първото ми посещение .. и какво ми е необходимо?

Frequently Asked Questions

Въпроси относно тренировките ..

Едни от най - честите въпроси, които хората ми задават ..

Колко пъти в седмицата трябва да тренирам?

Зависи от вашите цели, възможности и свободно време, което можете да отделите за тренировки. За оптимални резултати, моят съвет е между 3 и 5 пъти седмично.

Колко време трябва да продължава тренировката?

Това зависи отново от целите, опита и начина на натоварване, като е желателно тренировката да не продължава повече от 90 минути.

Ще стана ли прекалено мускулеста, ако правя упражнения с тежести?

Можете да изградите мускули, но няма как да станете обемни и големи колкото мъжете в залата, а по скоро ще сте със стегнато и красиво тяло.

С какво и как фитнес треньорът би ми помогнал?

Ако сте начинаещ и идвате за първи път в залата, не знаете от къде да започнете, какво да правите, фитнес инструкторът е човекът, който ще ви покаже как да започнете, ще ви наблюдава за правилното изпълнение на упражненията и ще ви напътства през цялото време, за да ви предпази от потенциални травми и контузии. Той би ви консултирал и за вашето хранене, тъй като, без правилен хранителен режим, резултатите ще са доста по-слаби.

Въпроси относно начина на хранене

Едни от най - честите въпроси, които хората ми задават ..

Как да се храня за да отслабна?

Това е строго индивидуално. Като цяло трябва да сте в калориен дефицит, тоест да изразходвате повече калорий отколкото приемате. Избягвайте вредните храни и напитки и наблягайте на пълноценна храна. Хранете се по-малко и на често.

Колко пъти на ден трябва да се храня?

По- честото хранене в малки и умерени количества, спомага за забързването на метаболизма. Моят съвет е между 4 и 6 приема на храна на ден, според зависи от нуждите и от индивида като цяло.

Какви хранителни добавки да използвам?

Хранителните добавки могат да спомогнат за по-добри резултати, но това не означава, че без тях не може. Има добавки за покачване на мускулна маса, за възстановяване, за сила и енергия, за горене на мазнини и тн. След консултация с вашия треньор и поставяне на ясни цели, ще имате яснота какви добавки бихте могли да използвате при желание и възможност от ваша страна. Вие трябва да имате ясна и точна цел, да знаете какво искате да постигнете. Дали това ще е покачване на мускулна маса или пък сваляне на излишни килограми и по това може да се прецени какви хранителни добавки да се използват.

Имате други въпроси?

Ако все още имате запитвания или колебания .. моля пишете ми 🙂